O data fericita, MEREU FERICITA. Aceste ritualuri vor aduce soarele in viata ta

34. Numararea boabelor de mazare. Pune intr-un pahar, inainte de a te culca, cate o boaba de mazare pentru fiecare sentiment de fericire pe care ti-l amintesti. Asa iti vei hrani sufletul si constiinta cu lucrurile frumoase din viata ta.

35. Vacanta in orasul tauIa micul dejun intr-o cafenea, exploreaza locuri noi mergand cu bicicleta, iar seara delecteaza-te cu un cocktail.

36. Planteaza mirodenii. Aroma busuiocului proaspat in spaghetele Bolognese este de nepretuit!

37. Gandeste in perespectiva Intreaba-te ce vei lasa in urma ta. Cine apreciaza viata in mod semnificativ va fi automat mult mai fericit.

38. Evoca amintirile placute Exista ceva care iti aminteste de concediu? Prima bautura, mirosul lotiunii de plaja sau un CD cu sunetele oceanului? Gaseste acel lucru care te face fericita si foloseste-l pentru a te relaxa si a dobandi mai multa energie.

39. Invata doua cuvinte noi in fiecare zi Prin intermediul acestui exercitiu vei invata 750 de cuvinte noi intr-un an – deoarece majoritatea oamenilor folosesc intre 1.000 si 1.500 de cuvinte, in urmatoarea vacanta vei comunica mai mult si mai bine.