Mai multa distractie la JOB! In special in diminetile de luni, cand ploua

40. Notite personale Cel mai mult timp il petreci la birou, asa ca ai grija sa fie un loc in care sa te simti bine: creste o planta, tine o fotografie din concediu pe birou sau un panou cu amintiri frumoase.

41. Sincronizare buna Afla care este momentul in care esti cel mai productiva si foloseste acest timp pentru a-ti usura munca si pentru a termina mai repede ce ai de facut.

42. Iubeste ceea ce faci Tine mereu minte trei lucruri la care esti buna. Asa te poti motiva atunci cand ai senzatia ca nu faci fata unui proiect. Iar daca jobul pe care il ai ti se pare a fi

o corvoada in fiecare zi, mai bine cauta-ti altul!

43. Mentine curatenia in birou. Conform studiilor, un spatiu de munca haotic creeaza disconfort si, de asemenea, te va face sa te simti mai nervoasa.ACORDA-TI momente de fericire! Este important sa investesti in aceste surse minunte de fericire

  • 44. FA-TI UN MASAJ

Este dovedit ca masajele reduc starile de anxietate si iti activeaza hormonul fericirii. Incearca un masaj cu uleiuri aromatice – esentele imbietoare te vor linisti si destresa.

  • 45. UN DUS REVIGORANT

Nu face economii cand vine vorba de geluri de dus. Ideal ar fi sa ai mai multe, din care poti alege in functie de stare. Daca vrei mai multa energie, foloseste unul cu eucalipt sau menta, iar dacavrei sa te simti mai feminina, mizeaza pe cel cu trandafiri sau iasomie.

  • 46. NEW WAVE

Schimbarile fizice cresc nivelul de incredere si te fac mai stralucitoare. Fa-ti o programare la coafor, cumpara-ti haine indraznete sau, pur si simplu, redecoreaza-ti casa!